B2B

Werkwijze i-did
Om tot een samenwerking te komen delen we ons traject op in verschillende stappen.

Stap 1
De eerste stap is het kennismakingsgesprek. Hierin maken we samen een inventarisatie van het soort overschot en we bespreken de marktpropositie en de wensen van de klant.

Stap 2
Vervolgens bepalen wij samen welk traject we mogelijk met elkaar kunnen bewandelen. Daarin hebben we een aantal mogelijkheden. i-did werkt volgens 4 trajecten:

 • Traject 1 Never Out of Stock:
  Afname van onze Never Out of Stock vilt items (Circular Bag, Urban Laptop Sleeve, Urban Tablet Sleeve Zip, Basematters Tiles), met of zonder logo. Het vilt wordt gemaakt van afgeschreven stewardessenkleding, legeruniformen of consumenten kleding.
 • Traject 2 Tailormade producten:
  Op basis van bestaand vilt zoals in traject 1 genoemd, tailormade producten maken. Hierbij wordt geheel in samenwerking met onze klanten een ontwerp gemaakt dat aansluit bij de doelgroep.
 • Traject 3 Custom made:
  Op basis van afgekeurde/afgeschreven textiele materialen van de klant wordt een gepersonaliseerd hoogwaardig vilt gemaakt en daarmee nieuwe designproducten.
 • Traject 4 Upcycling:
  Op basis van een overvoorraad schone stoffen maken wij in overleg nieuwe design producten.

Stap 3
Bij opties 2, 3 en 4 starten wij met het ontwerpproces. Het ontwerpproces is een interessante puzzel van creativiteit, vakmanschap en haalbaarheid. Dit alles met het oog op de kosten en aantallen: er moeten tenslotte producten worden gemaakt die aansluiten op de signatuur van het label én tegen een commerciële prijs verkocht kunnen worden. Daisy van Groningen is onze ontwerpster en zij gaat hier vakkundig mee aan de slag. Dat betekent dat er sampels worden gemaakt op basis van de gemaakte wensen en ideeen van de klant. Eventuele aanpassingen worden in nauw overleg met onze designer besproken. Wanneer we overgaan tot de productie in ons MVO-atelier is iedereen akkoord met het laatste ontwerp. Gedurende de productiefase werken wij samen aan een sterk ondersteunend marketingverhaal om samen het product op de juiste manier te lanceren.

Geïnteresseerd in een samenwerking?
Neem dan vrijblijvend contact op met Michiel Dekkers op telefoonnummer 030 276 26 68 | 06 41 59 21 03 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht