Projectinrichting i-did voor Social Impact Factory!

0 Posted by - 14 juli 2017 - Berichten

In samenwerking met Studio Fabrick, verantwoordelijk voor de circulaire inrichting van het voormalige Stafforst pand  in Utrecht waar de Social Impact Factory gevestigd is, richtte i-did een “wastebased room” in met het “Sky Blue” gerecyclede vilt.

Vilt heeft de eigenschap om in interieurs geluidsabsorberend te werken. Ideale toepassing voor werk en vergaderruimtes, maar ook hallen, bedrijfsrestaurants en scholen waar veel mensen leven en werken.

Door de samenstelling van ons gerecyclede vilt zie je verschillende kleuren en het product krijgt zo diepte en structuur. Zo geef je de ruimte een prettige akoestiek en draag je bij aan de circulaire samenleving!

Op dit moment werkt ons ontwerpteam aan diverse hoogwaardige designtoepassingen van vilt voor projectinrichting. Hou de site in de gaten of informeer, ook voor projecten op maat bij:

theresa@i-did.nl   | M 06 24 75 90 61