Samenwerking met De Berkel

0 Posted by - 8 mei 2017 - Berichten

Weer een nieuwe samenwerking gestart! Voor De Berkel maken we designproducten van vilt op basis van afgedankte ziekenhuiskleding van hun klanten in de zorg, bijvoorbeeld van het Radboud ziekenhuis. Dit vilt valt ondertussen zo in de smaak dat ook andere klanten van ons met dit vilt willen werken.

Samenwerking De Berkel_ i-did Slow Fashion Movement

“Wij proberen nu ook onze klanten te motiveren om hun kleding in te leveren. Als wij voorbeelden naar klanten meenemen, zet dat ze wel aan het denken. In juni gaan we bijvoorbeeld de nieuwste kleding voor Radboud leveren. Voorwaarde hiervoor was wel om een oplossing te bedenken voor de afgedankte kleding. Dit kunnen we samen met i-did prima oppakken!”

Agnes Meinen – Sales Manager De Berkel B.V.

Over De Berkel

De Berkel maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Niet veel later werd hier bedrijfskleding voor de horeca aan toegevoegd. Naast deze sectoren produceert De Berkel vandaag de dag ook beroepskleding voor industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector, alsmede tailormade kledinglijnen voor een aantal grote bedrijven.

 

Samenwerking De Berkel_ i-did Slow Fashion Movement