2e vestiging i-did in Den Haag!

0 Posted by - 12 april 2018 - Berichten

De successen die we boeken met de deelnemers blijven niet onopgemerkt. Hierdoor zijn we in 2017 door de gemeente Den Haag uitgenodigd om te kijken of we de Haagse doelgroep langdurig in de bijstand, met een tweede i-did vestiging in Den Haag zouden kunnen helpen. Deze gezamenlijke verkenning heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we eind 2017 voor 36 deelnemers uit de STIP regeling hebben getekend. Nog meer sociale impact dus!

Met de STIP regeling heeft de wethouder Rabin zich het doel gesteld binnen een jaar 1000 mensen vanuit het sociale domein (grote afstand tot de arbeidsmarkt) aan betaald werk te helpen.

Dankzij een lening van de Stichting Doen en de RaboFoundation is vervolgens de tweede vestiging mogelijk gemaakt.

New Farm
De nieuwe Haagse vestiging is begin maart 2018 gestart in de New Farm! Op deze “unieke locatie voor innovatieve ideeën en oplossingen” is ons inclusieve circulaire concept op de 5e verdieping gevestigd.

In the New Farm richt i-did zich voornamelijk op de productie voor projectinrichting. Opdrachten voor hoogwaardige akoestische oplossingen van circulair vilt. Het opnieuw opzetten van een vestiging geeft i-did een kans deze specifieke productielijn van scratch af op te zetten. De vestiging in Utrecht blijft de relatiegeschenken en andere producten verzorgen.

Voor de Haagse locatie hebben we Studio Wendy Rommers gevraagd zorg te dragen voor de inrichting.