top of page
i-did_atelier_18_27341527196_o.jpg

Toekomst in elke vezel

 

Mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt, vanwege welke reden dan ook, helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Zo werken we samen met hen toe naar een hoopvolle toekomst waarin iedereen meedoet door werk

 

Tegelijkertijd zien we de grote textielbergen om ons heen. Miljoenen kilo’s aan textiel worden elk jaar weggegooid en belanden op de vuilnishoop. Van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – maken we gerecycled vilt.

Sociaal, duurzaam en toekomstbestendig. 

Flex Organiser_Sky Blue_5B.jpg

Wat we doen

 

De mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt worden bij ons intensief begeleid en gecoacht. Door middel van werk zetten wij in op de ontwikkeling van werknemersvaardigheden.

 

Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken.

 

In onze ateliers werken deelnemers zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

Oh en als sociale onderneming gaan wij alleen voor maximale duurzame en sociale impact. Winst investeren wij volledig in onze missie. Voor ons een logische keuze om een mooiere wereld te creëren.

14_Naaiwerk DH 21 03 2018 .jpg

Onze collectie's

Onze impact

57.820 kilo textiel bespaard

i-did_atelier_18_27341527196_o.jpg

257 langdurig werklozen geholpen

Said-1024x683-1.jpeg

16.336.032

liter water bespaard

Foto factory opening socials.jpg

Onze factory

In onze i-did Factory kunnen we jouw oude bedrijfskleding recyclen tot vilt waarin de oorsprong van de kleding is terug te zien. Of dit nou kleine of hele grote hoeveelheden zijn. Om van dat vilt weer mooie, nieuwe producten te maken voor jouw bedrijf!

Zo kunnen wij bijvoorbeeld laptophoezen, tassen en relatie- of werknemersgeschenken laten maken van eigen bedrijfskleding. Dan is het cirkeltje toch mooi rond?

Bekijk onze laatste stories

Organisaties die in onze missie geloven

Schrijf je in voor de i-did stories! Periodiek achtergrondverhalen, onze impact, nieuw assortiment & toffe samenwerkingen. 

MVO NL.jpg
social%20enterprise%20logo_edited.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Flickr
i-did_logo_vertical.png
bottom of page