Duurzaam & sociaal
tot in elke vezel

Wij begeleiden mensen naar werk

De mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt worden bij ons intensief begeleid en gecoacht. Door middel van werk zetten wij in op de ontwikkeling van werknemersvaardigheden.

 

Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In onze ateliers werken deelnemers zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

Impact afgelopen tijd.

244 
Langdurige werklozen geholpen

149 
Werklozen  uit de langdurige bijstand 

1.339.516 
Liter water bespaard

1.116
Kg textiel hergebruikt

Ons gerecycled vilt
 

Ons gerecycled vilt, i-felt, is gemaakt van textieloverschotten die anders verbrand worden of op een afvalberg belanden. Je herkent de afgeschreven uniformen van onder andere Defensie, IKEA, De Efteling en KLM.

 

Doordat i-felt gemaakt is van gerecyclede kleding is het ook zacht, aaibaar en een ware eye-catcher. Ons vilt heeft een akoestische werking, zodat het ideaal is bijvoorbeeld voor horeca en industriële panden. Of je gebruikt als een Shopper om je dagelijkse boodschappen mee te vervoeren. Wat ga jij doen met ons i-felt? 

Vilt websitepagina_edited.jpg
products homepagina.png
Geïnteresseerd in onze
tassen & accessoires van gerecycled vilt?
ecolution_desertfelt_bluetextiles.jpg

Ontwerp of richt in met ons gerecycled vilt

In ons atelier maken wij ook akoestische interieur oplossingen. Handgemaakt en circulair. Onze akoestisch vilt behaalt prachtige testresultaten. De interieur oplossingen zijn functioneel en duurzaam voor je eigen huis, maar ook in een grote industriële panden, scholen en horeca gelegenheden. Ontwerpen of inrichten? We geven jou de vrijheid met ons vilt. 

Gerecycled vilt van jouw bedrijfskleding?

In onze gloednieuwe i-did Factory recyclen we jouw oude bedrijfskleding tot vilt waarin de oorsprong van de kleding terug is te zien. Of dit nou kleine of hele grote hoeveelheden textiel zijn - het maakt ons niks uit!
 

Vervolgens maken wij van het vilt weer nieuwe tassen, interieur, accessoires of customer made voor jouw organisatie. 

Een greep uit de organisaties die in onze missie geloven

website 2020 i-did.png