Samen impact maken

Duurzame en sociale relatie- en kerstgeschenken. Dat is wat i-did al jaren levert. Gemaakt door mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt en van gerecycled vilt. Van grote orders van 16.000 stuks tot de kleine MKB-er die 50 tassen wil kopen als geschenk. We maken ze nog iedere dag met veel plezier.

Impact

Door relatie- of kerstgeschenken van i-did te kopen draag je bij aan de ontwikkeling van mensen die lang tot altijd in de bijstand hebben gezeten. i-did heeft als doel om deze mensen te begeleiden naar langdurig betaald werk. Het maken van tassen en andere producten is het motortje van ons sociale programma. Het brengt rust en regelmaat en is het type werk waar echt iedereen aan mee kan doen.

Gerecycled vilt

Het i-did vilt is een echte voorloper. Al ontwikkeld in een tijd dat nog niemand geloofde in een hoogwaardige design toepassing van textiele afval, maar inmiddels breed erkend en geliefd. Vilt gemaakt van afgedankte kleding en textiel.

We hebben een continu wisselende stroom van vilt dat door de interesse van de buitenwereld alleen nog maar zal toenemen. Een momentopname van het vilt dat we nu in huis hebben: Efteling Fairy Blue, Efteling Golden Touch, Efteling Forest Brown, Heineken Green, Personal Defence Green, Chalkboard Black, Care White en vast nog veel meer.

Branding

Uiteraard zijn er mogelijkheden om je merk te laten zien op onze producten. Dat kan door middel van een geweven label of een transfer print. Meer informatie hierover staat in de catalogus.

Met veel trots hebben we al gewerkt voor IKEA, de Efteling, United Nations, Cortina, Seepje, Stoov, MYOMY, Ministerie van Defensie, Heineken en vele anderen