top of page
i-did teamfoto 14 feb 2022 DSC_1208y copy.jpg

Ons team

 

Onze organisatie is opgedeeld naar vier verschillende zelfsturende teams. Wij werken vanuit twee locaties in Nederland: Utrecht en Den Haag.

 

Op beide locaties produceren wij onze artikelen en coachen wij ongeveer 80 deelnemers. Neem gerust contact op en leer ons beter kennen!

Scroll down anchor

Team Sociaal
Laten onze kandidaten werkgeluk ontdekken

Anna-idid-web-DSC_1281a_edited_edited.jpg

Anna Schilizzi

Werkcoach

Anna begeleidt als coach onze werkfitte deelnemers tijdens het einde van hun traject en helpt ze uit te stromen naar een volgende baan die echt bij ze past. Mensen verbinden, intern of extern, is haar passie. Zo staat ze altijd open voor een praatje! 

Kim-idid-web-DSC_1261_edited.jpg

Kim van Laar

Coach

Kim helpt onze deelnemers door middel van coaching te ontdekken waar hun passie ligt en hoe ze daar naartoe kunnen werken. Het maakt haar trots om te kunnen zien hoe iemand zijn of haar innerlijke kracht vindt.

20230508_113731_edited.jpg

Anita Hardeman

Coach

Anita gaat als coach samen met de deelnemers op zoek naar hun talenten en mogelijkheden. Ze staat dichtbij de deelnemers en geniet van het zichtbaar toenemen van hun zelfvertrouwen .

Floor-idid-web-DSC_1293_edited.jpg

Floor van Mens

HR adviseur

Floor is als HR adviseur een echte allrounder. Voor alle zaken rondom werknemers, organisatiecultuur en kandidaten zet ze zich actief in. Ook werkt ze hard aan het integreren van de SEMCO methodiek om de zelfsturende teams van i-did te optimaliseren.

Tina.jpeg

Tina Kunnen

Werkcoach

Tina is als uitstroomcoach onze schakel tussen gemeenten, (nieuwe) werkgevers, deelnemers en het team. Ze gelooft dat alles wat genoeg aandacht krijgt groeit. Haar stip op de horizon is een arbeidsmarkt waar iedereen mee kan doen en daar komt ze graag haar bed voor uit.

Mireille-2-idid-web-DSC_1312a_edited_edited.jpg

Mireille Geijsen

Founder

Mireille is als founder voornamelijk bezig met de toekomst van i-did en het grotere plaatje. Ze kijkt vooruit, ziet kansen en zorgt ervoor dat deze in gang worden gezet. Binnen i-did brengt ze vertrouwen, inspiratie en een luisterend oor door middel van The Work methode.

Team Productie
Staan aan de wieg van nieuwe items & zorgen ervoor dat jij super blij bent met je order

Jelmer-idid-web-DSC_1240_edited.jpg

Jelmer Wind

Operationeel

Jelmer verbindt als operationeel verantwoordelijke het design en het kostenplaatje om samen met het productieteam tot een mooi product te komen. Het maakt hem trots om te werken voor een bedrijf dat niet alleen duurzaam is, maar zich ook op sociaal vlak inzet.

Heidi-idid-web-DSC_1172_edited.jpg

Heidi Willems

Productieleider

Heidi is als enthousiaste verbinder, maker en bouwer helemaal op haar plek als productieleider. Samen met de deelnemers zorgt ze ervoor dat i-did de mooiste producten kan leveren. Ze maakt van het atelier in Den Haag een gezellige werkplek waar iedereen zich welkom voelt.

Stefani-idid-web-DSC_1236_edited.jpg

Stephanie Bruy-Janssen

Productieleider

Stephanie helpt deelnemers met het verbreden van hun skills op de werkvloer als productieleider in Utrecht. Ze zorgt ervoor dat de productie op rolletjes loopt, al hoewel dit niet altijd zonder slag of stoot gaat. Op zo'n moment brengt ze een vleug nuchtere humor mee: “het is net als pannenkoeken bakken, de eerste pannenkoek lukt nooit!”.

Marleen-idid-web-DSC_1274_edited.jpg

Marleen

Ontwerper

Rudi-idid-web-DSC_1230_edited.jpg

Rudi Breunesse

Financieel expert

Rudi zorgt er als financieel expert voor dat alle geldzaken, intern en extern, goed op orde zijn. Waar finance voor velen over crediteuren en debiteuren gaat, gaat hij dieper in op de materie zodat hij het duidelijk kan delen met anderen. 

1517237095029.jpeg

Bianca Slijkhuis-Ravelli

Sales support

Bianca ondersteunt als sales support de accountmanagers om zo onze klanten nóg blijer te maken. Wat haar trots maakt is het groepsgevoel: “Samen verkleinen we de textiel berg en samen verkleinen we de groep mensen met afstand tot de arbeidsmarkt”.

Team Business
Maken onze klanten & fans enthousiast over onze impact

Mirko-idid-web-DSC_1225_edited.jpg

Mirko van den Winkel

Interieur expert

Mirko weet als interieur expert alles af van de kwaliteiten van i-did vilt en de toepassingen hiervan in ruimtes en gebouwen. Hij beantwoordt alle design en interieur vragen van zijn klanten en helpt ze het product vinden wat bij ze past. Hetgeen wat hem trots maakt is dat samen bij i-did ook echt samen is.

+31 6 44828053 20230130_145546.jpg

Lykke Labordus

Tassen, vervilt & accessoires expert

Lykke heeft als tassen, accessoires en vervilt expert een gevarieerde baan.  Ze zorgt voor gestroomlijnde verkoopprojecten en helpt bedrijven met het starten van verviltings trajecten. Haar dag is pas echt compleet als ze een van de deelnemers spreekt: “Dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen”.

1568102626270.jpeg

Eva Margarjan-Huijts

Marketing & E-commerce specialist

Eva zorgt ervoor dat onze missie nog verder wordt verspreid. Ze is het brein achter onze social media kanalen, nieuwsbrieven, campagnes & webshop. "Ik vind het een feest om mijn expertise in te kunnen zetten voor een sociale en duurzame organisatie met een mooie missie als i-did."

Team Factory
Zetten hart & ziel in voor het doorontwikkelen van nieuw duurzaam vilt

Michiel-idid-web-DSC_1158a_edited_edited.jpg

Michiel Dekkers

Mede-eigenaar

Michiel houdt zich als mede-eigenaar voornamelijk bezig met de toekomstplannen van i-did, zo kijkt hij naar de strategie en kansen. Ook zorgt hij ervoor dat de vilt productie in de Factory soepel loopt. De “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit van i-did maakt hem trots.

Een greep uit de organisaties die in onze missie geloven

website 2020 i-did.png
bottom of page