top of page

(job)coach

24 uur - Den Haag - per direct

Klinkt dit als muziek in je oren: Heb jij een passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te coachen zodat zij duurzaam aan het werk kunnen? Heb jij een talent voor het houden van regie op verschillende processen? Ben jij in staat om mensen in beweging te brengen en uit de weerstand te helpen? Dan ben jij de coach die wij zoeken!

vacatures

Wat ga je doen?

Jij bent als coach verantwoordelijk om onze deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt  te coachen en regie te houden op hun ontwikkeling. Tot de werkzaamheden behoren:

 

 • Je werft nieuwe deelnemers en beoordeelt of ze kunnen starten bij i-did Je voert intakegesprekken, maakt samen met de deelnemer een persoonlijk ontwikkelingsplan en biedt begeleiding gedurende het traject volgens onze leerlijnen-methode op basis van 7 leefgebieden.

 • Jij biedt begeleiding bij het wegnemen van belemmeringen die werken in de weg staan, bij het opbouwen van werkuren/ritme en bij het aanleren en verbeteren van werknemersvaardigheden

 • Je houdt nauwkeurig in ons registratiesysteem bij hoe ver mensen zijn in hun leerproces, welke afspraken je met ze hebt gemaakt en houdt overzicht op de deadlines van de trajecten

 • Je coördineert de loonwaardemetingen voor de mensen die in de banenafspraak zitten Je houdt nauw contact met werkbegeleiders van de verschillende trajecten en koppelt op tijd terug hoe ver mensen in hun ontwikkeling zijn

 • Je houdt nauw contact met je collega’s van ‘team sociaal’ en de productieleider.

 

I-did biedt momenteel een aantal trajecten aan in Den Haag voor verschillende doelgroepen. Tot de doelgroepen behoren mensen die langere tijd werkloos zijn, mensen uit de banenafspraak & re-integratiekandidaten. Het grootste gedeelte van de deelnemers start bij ons via de Gemeente Den Haag via Werkfit en Stip. Daarnaast zijn we aan het uitzoeken wat andere mogelijkheden zijn qua samenwerkingspartners.

 

Jij hebt een ondernemende en flexibele mindset en krijgt er energie van om mee te denken over werving en samenwerkingspartners.

Wat zegt jouw toekomstig collega over haar werk?

“Mensen helpen richting te bepalen, in hun kracht te komen en een springplank te zijn voor een groep mensen die om verschillende redenen een tijd niet hebben gewerkt, daarvoor kom ik elke keer met liefde naar i-did. Ik heb een baan waar ik elke dag leer en uitgedaagd word.

 

Geen dag is hetzelfde in onze ateliers omdat we een heel diverse doelgroep begeleiden. Soms ben je bezig met zingeving, soms meer praktisch met bellen naar de Gemeente over taalles of kinderopvang. Maar je bent altijd bezig met het uitbouwen van de werknemersvaardigheden van deelnemers.

 

Coaching kan soms diepgaand zijn en gaan over overtuigingen, maar ook dikwijls bijvoorbeeld over het aanbrengen van ritme en structuur.  Altijd met het doel dat mensen (weer) in zichzelf geloven en in de actie komen."

 

(Kim van Laar, Coach bij  i-did)

 

Wat wij zoeken?

 • Jij hebt ervaring met het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; 

 • Jij kan goed schakelen met diverse partijen, waaronder hulpverleners en gemeenten;

 • Jij denkt op HBO-niveau (je werkt zelfstandig, kan goed omgaan met veranderingen die je werk beïnvloeden, je kan snel schakelen en denkt vooruit);

 • Jij bent van nature bezig met het bewaren van overzicht, ordenen van gegevens en bewaakt deadlines;

 • Jij bent flexibel, ondernemend,  praktisch ingesteld en beschikt over een grote portie geduld;

 • Jij hebt goede computervaardigheden;

 • Jij bent communicatief vaardig en stelt de juiste vragen om mensen in beweging te krijgen;

 • Jij hebt affiniteit met duurzaamheid en sociaal ondernemen.

 

Wat doet i-did?

Wij begeleiden mensen naar werk. Mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt, vanwege welke reden dan ook, helpen wij weer aan de slag. Door middel van werk, coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij.

 

Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In onze ateliers werken deelnemers zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

 

Wat bieden wij?

i-did biedt een werkomgeving waarbij je elke dag opstaat om de wereld mooier te maken. De wereld beter maken, start met het worden van de beste versie van jezelf. Wij geven je:

 • Een contract voor 7 maanden voor 24 uur in de week (met intentie tot verlenging)

 • Werken in een zelfsturend team volgens Semco Model:
              * vrijheid in het stellen van doelen en in de manier hoe je je werk uitvoert;
              * ruimte om fouten te maken en te groeien door te doen;
              * afstemming van je eigen dromen en idealen met die van i-did.

 • Werkwijze volgens ‘The Work’ van Byron Katie.

 • Financiële zekerheid: salaris in lijn met CAO MITT, pensioenopbouw, vakantietoeslag,
  reiskostenvergoeding (tot 277,-);

 • Een fijn team om mee samen te werken. Wij doen, geven elkaar vrijheid, vertrouwen en werken vanuit aandacht. Wij zijn samen op een missie en zijn met ons team in verandering en in (internationale) groei. In deze groei is het nu het perfecte moment om in ons team te stappen en mee te bouwen aan deze groei.

 

Solliciteren?
Leuk! Dat kan je doen door je CV op te sturen en in een filmpje van +/- 1 minuut ons te vertellen waarom jij denkt dat jij de perfecte match bent voor ons team. Je kan de informatie opsturen naar floor@i-did.nl (HR).

 

De vacature wordt op 20 december gesloten. Kennismakingsgesprekken zullen gehouden worden op 12 januari (1e ronde) en 18 of 19 januari (2e ronde)

Wil je solliciteren op deze vacature?

Floor-idid-web-DSC_1293_edited_edited.jp
Stuur dan een korte motivatie & je CV naar mij op.

Floor van Mens

HR adviseur

website 2020 i-did.png
bottom of page