top of page
milicia_copyright Vera Claessen_edited.jpg

Vacature: HR-adviseur

Wir sind  einer der Vorreiter des sozialen Unternehmertums in den Niederlanden. In unseren Produktionswerkstätten begleiten wir Menschen, die über einen längeren Zeitraum arbeitslos waren, und fertigen aus ausrangierten (Firmen-)Textilien neue, nachhaltige Designs.  Produkte.

 

Wir bieten  ein Arbeitsumfeld, in dem du jeden Tag aufstehst, um die Welt zu einem besseren Ort zu machen. Wir tun es, geben uns gegenseitig viel Freiraum, vertrauen und arbeiten aus Aufmerksamkeit. Wir sind gemeinsam auf Mission und mit unserem Team im Wandel und im (internationalen) Wachstum. 

vacatures

Jouw rol in ons verhaal:

Als HR-adviseur sta je midden in de organisatie en werk je samen met je collega’s van Team Mens en Ontwikkeling aan een duurzaam HR-beleid. Zo draag je bij aan de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers en aan een florerende organisatie. We groeien en daarom is het nu het perfecte moment om in ons team te stappen en mee te bouwen aan deze groei. 

 

In de kern van i-did sta jij als HR-Adviseur, waar je:

 • leiding geeft aan ons HR-administratie team, waardoor onze personeelszaken altijd piekfijn in orde zijn;

 • werkt met een nieuw E-HRM Systeem, dat je ondersteunt bij de ontwikkeling van performance managementcycli, feedback- en functioneringsgesprekken en begeleiden van onze zelfsturende teams;

 • operationele HR-vraagstukken oplost, variërend van vakantie- en ziektebeheer tot contractmanagement en salarisadministratie;

 • de wervingsprocedures coördineert, ondersteuning biedt bij selectieprocessen, bijdraagt aan een soepele in-, door- en uitstroom van personeel en verantwoordelijk bent voor veiligheidsprotocollen en een sociaal veilig werkklimaat.

 

Over i-did:

Als koploper in sociaal ondernemerschap transformeert i-did, in haar unieke Factory en atelier in Den Haag, afgedankt textiel tot designproducten. We bieden niet alleen een nieuwe kans aan materialen, maar vooral aan mensen. Ons team is divers, gedreven en werkt hard aan onze gezamenlijke missie. Werk je bij ons, dan werk je met en voor mensen.

 

Wat wij vragen:

 • Ervaring en opleiding in HRM, met een hands-on mentaliteit en een hart voor duurzaamheid en sociale verandering;

 • Teamplayer met een strategische blik en operationele kracht, die van aanpakken weet en meebouwt aan ons HR-beleid;

 • Sterke communicatieve vaardigheden, empathie en het vermogen om met diverse groepen te werken;

 • Projectmatig werken is jouw tweede natuur;

 • Je bent thuis in verandermanagement en hebt affiniteit met de implementatie van E-HRM systemen;

 • Je hebt kennis van relevante wetgeving en houdt deze kennis actueel.

 

Wij bieden:

i-did biedt een werkomgeving waarin je elke dag opstaat om de wereld mooier te maken. De wereld beter maken, start met het worden van de beste versie van jezelf. Wij geven je:

 • een contract voor 12 maanden, 24 uur per week, met de intentie tot verlenging;

 • een salaris tussen € 2900,- en € 4000,- bruto per maand (fulltime equivalent), inclusief CAO MITT voordelen, pensioenopbouw, en reiskostenvergoeding;

 • een rol waarin je elke dag impact maakt;

 • een fijn team om mee samen te werken. Wij geven elkaar vrijheid, vertrouwen en werken vanuit aandacht. Wij zijn samen op een missie en zijn met ons team in verandering en in (internationale) groei. Tevens kan je intern gecoacht worden volgens ‘The Work’ van Byron Katie.

Klaar om impact te maken?

Mireille-Geijsen-idid-DSC_4695_edited.jpg

Mireille Geijsen

Founder

Stuur je CV en een korte video (±1 min) waarin je deelt waarom jij de perfecte match bent voor ons team, naar mireille@i-did.nl. Reageer snel; we sluiten de vacature zodra we de ideale kandidaat gevonden hebben. i-did is toegewijd aan inclusiviteit. Langdurig werklozen of mensen uit de banenafspraak worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.

 

Met deze vacaturetekst willen wij zelf een nieuwe collega zoeken. Dit is dan ook geen oproep tot acquisitie door werving en selectiebureaus (acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld).

i-did_logo_vertical.png
bottom of page