top of page
vacatures banner.jpg

Stage: Til jij met je marketingkennis onze webshop naar een hoger niveau?

Stage marketing/communicatie voor 5 maanden bij een sociale onderneming

Wil jij ervaren hoe het is om bij een sociale onderneming te werken? Heb jij talent voor het inzetten van marketing (B2C), het laten groeien van een webshop en wil jij graag veel leren? Dan is deze stageplek wat voor jou!

vacatures

Wat hebben Tony Chocolonely, Patagonia, Dopper & i-did overeen? Juist, ze zijn allemaal een sociale onderneming. Het gaat ons nooit alleen om de harde euro’s, wij komen ons bed uit om van de wereld een betere plek te maken.

 

Als organisatie sturen wij op impact: in ons geval is het zoveel mogelijk mensen weer aan het werk helpen en de textielberg opruimen. Dat doen we door van oud textiel gerecycled vilt te produceren. Vervolgens maken onze deelnemers de mooiste tassen, interieur items en accessoires.

 

Om zoveel mogelijk sociale en duurzame impact te maken is het belangrijk om onze afzetmarkten uit te bereiden en verder te groeien. 

 

Jij krijgt als stagiair de regie over onze consumentenwebshop. Hier liggen kansen om assortiment uit te bereiden, customer journey te verbeteren en het bedenken en uitvoeren van campagnes. In de zelfsturende teams krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden naar je eigen hand te zetten.

 

Wat ga je doen?

Je beheert onze consumentenwebshop, je voegt nieuwe artikelen toe en je schrijft seo-proof productteksten. Je analyseert resultaten. Waar komen onze bezoekers vandaan? Waar komt onze omzet vandaan? Waar haken bezoekers in het bestelproces af? Dat is voor jou input om te verwerken in je campagnes en customer journey. Ook heb je direct contact met klanten als het gaat om bestellingen, betalingen en productinformatie.

 

Verder bedenk en werk je campagnes uit die relevant en interessant zijn voor onze klanten. Dat kan gaan om inspiratie vanuit ons productassortiment of meer vanuit onze sociale missie. Vervolgens creëer jij pakkende en creatieve content die je deelt via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

 

Wat wij zoeken?

-   Een derde of vierdejaars student, Hbo-opleiding richting Communicatie/Marketing

-   Je kan wervende teksten schrijven

-   Een creatieve geest voor het bedenken en uitvoeren van pakkende campagnes

-   Je bent analytisch en hebt een scherp oog voor detail

-   Projectmatig werken en je kan planningen bewaken

-   Nieuwsgierig en ondernemend: je ziet overal nieuwe kansen

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime stage met de duur van 5 maanden. Je werkt in een omgeving waar verschillende disciplines, van coaching tot productontwikkeling, samen komen.

 

Er is ruimte om de organisatie te ontdekken en je eigen talent vorm te geven. Je wordt intensief begeleid en wij bieden een stagevergoeding aan.

Wil je solliciteren op deze vacature?

Floor-idid-web-DSC_1293_edited_edited.jp
Stuur dan een korte motivatie & je CV naar mij op.

Floor van Mens

HR adviseur

website 2020 i-did.png
bottom of page