top of page
tassen en accessoires banner.jpg

Stage: Droom jij van een organisatie waar je een eerlijk product verkoopt?

Stage sales (Fulltime/Utrecht/Per 1 september)

Wil jij ervaren hoe het is om bij een sociale onderneming te werken? Ben je ondernemend, zie jij overal kansen en leer je graag? Dan is deze stageplek iets voor jou!

vacatures

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je samen met het salesteam aan de slag om verkoopdoelen te bereiken. Je zal samen een slinger geven aan het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Je bent veel hands on bezig. Zo beantwoord je klantvragen via de mail, stel je offertes op en administreert alles zorgvuldig in Exact. Daarnaast help je om onze systemen te optimaliseren, zodat we analyses sneller en makkelijker kunnen maken.

 

Doordat we een klein team zijn, kunnen we snel schakelen richting klanten en snel inspelen op de markt. Dit betekent dat we van jou flexibiliteit vragen en dat je van doorpakken houdt. 

 

In onze zelfsturende teams krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden naar je eigen hand te zetten. Je krijgt daarbij goede stagebegeleiding, zodat je samen doelstellingen bereikt en je tijdens je stage veel kunt leren. 

 

Wat wij zoeken?

-   Een derde of vierdejaars student, die op zoek is naar een meewerkstage. 

-   Iemand die ervan houdt om achter de schermen te zorgen dat alles goed en soepel loopt.

-   Je bent nieuwsgierig en ondernemend: je ziet overal nieuwe kansen

 

Wat doet i-did?

Wij begeleiden mensen naar werk. Mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt, vanwege welke reden dan ook, helpen wij weer aan de slag. Door middel van werk, coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij.

 

Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In onze ateliers werken deelnemers zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

 

Wat bieden wij?

i-did biedt een werkomgeving waarbij je elke dag opstaat om de wereld mooier te maken. De wereld beter maken, start met het worden van de beste versie van jezelf. Wij bieden je een stageplek voor 5 maanden, goede stagebegeleiding en een stagevergoeding. 

 

Solliciteren?
Leuk! Stuur je dan je CV & motivatie (brief of filmpje) naar floor@i-did.nl? Als wij je sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je binnen een week een reactie of je wordt uitgenodigd op gesprek. De vacature staat open totdat we een stagiair hebben gevonden. 

Wil je solliciteren op deze vacature?

Floor-idid-web-DSC_1293_edited_edited.jp
Stuur dan een korte motivatie & je CV naar mij op.

Floor van Mens

HR adviseur

website 2020 i-did.png
bottom of page