tassen en accessoires banner.jpg

Stage: Droom jij van een organisatie waar je een eerlijk product verkoopt?

Stage marketing/communicatie voor 5 maanden bij een sociale onderneming

Wij bieden een werkomgeving waarbij je elke dag opstaat om de wereld mooier te maken. Wij doen, geven elkaar veel vrijheid, vertrouwen en werken vanuit aandacht. Wij zijn samen op een missie, en zijn met ons team in verandering en in (internationale) groei. 

 

Droom jij van een sales stage waar je een eerlijk product verkoopt? Een product met een verhaal dat mensen willen hebben?
 

De producten van i-did dragen bij aan een duurzamere textielketen en aan een inclusieve maatschappij. Jeuken jouw handen om hier je steentje aan bij te dragen? Kom dan bij ons het verschil maken!

 

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met het business team en het productieteam om de verkoopdoelen te bereiken. In jouw stage periode willen we samen met jou een slinger geven aan het opbouwen van klantrelaties en onze systemen optimaliseren om analyses sneller en makkelijker te maken.
 

Daarnaast stel je offertes op en administreert alles zorgvuldig in Exact. Doordat we een klein team zijn, kunnen we snel schakelen richting klanten en snel inspelen op de markt. Dit betekent dat we van jou flexibiliteit vragen en dat je van doorpakken houdt.

 

Wat wij zoeken?

-   Een derde of vierdejaars student, die op zoek is naar een meewerkstage. 

-   Iemand die ervan houdt om achter de schermen te zorgen dat alles goed en soepel loopt.

-   Je bent nieuwsgierig en ondernemend: je ziet overal nieuwe kansen

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime stage met de duur van 5 maanden. Je werkt in een omgeving waar verschillende disciplines, van coaching tot productontwikkeling, samen komen.

 

Er is ruimte om de organisatie te ontdekken en je eigen talent vorm te geven. Je wordt intensief begeleid en wij bieden een stagevergoeding aan.

Wil je solliciteren op deze vacature?

Floor-idid-web-DSC_1293_edited_edited.jp
Stuur dan een korte motivatie & je CV naar mij op.

Floor van Mens

HR adviseur

website 2020 i-did.png