top of page
DHM foto16.jpg

Akoestisch interieur huren

Immer mehr Unternehmen siedeln sich in Altbauten an. Offene Arbeitsplätze, Rohstoffe und ein industrieller Look werden bevorzugt. Die Kehrseite ist die schlechte Akustik und damit eine unangenehme Arbeitsumgebung. Wir haben die nachhaltige und zirkuläre Lösung!

+ Akoestisch interieur wordt bezorgd & geïnstalleerd   + Vanaf 1 week te huur  + Ruimtes van 1 tot 1000+ personen

Recycelt, zirkulär und sozial

 

Was unsere Akustik-Innenausstattungsprodukte von anderen Akustik-Innenausstattungsprodukten auf dem Markt unterscheidet, ist, dass wir fast ausschließlich recycelte Materialien verwenden (außer Leim und Klammern) und dass unsere Produkte zirkulär sind. Darüber hinaus führen wir durch die Erlöse aus Aufträgen Personen, die längere Zeit nicht oder nie gearbeitet haben, bei der Suche nach bezahlter Arbeit.

PHOTO-2022-06-18-09-04-08_edited.jpg
Kookfabriek logo.png

 

“Voor ons was het lastig om voorafgaand een voorstelling te maken van het effect van de panelen. Daarom was de huurconstructie met een scherpe prijs een prettige uitkomst.

 

Wij huurden de akoestische baffles voor een week en waren direct erg enthousiast over het resultaat. Het is erg nuttig om akoestiek te testen, zeker met wisselende aantallen gasten. Uiteindelijk zijn we zo tevreden dat we de items definitief hebben overgenomen!”

Ellen (Genaral Manager) – De Kookfabriek

 

Unsere Optionen

Systeemwand met LCD-bak_breed.jpg

Multipanel für die Wand

Multi-Panel für Decke

MN3A20998.jpg

Insel für Decke

DHM foto16.jpg

Systempaneeldecke

MN3A2615-Recovered (1).jpg

Multipanel für die Wand

DHM foto9.jpg

Veelgestelde vragen

Voor welke periode is het mogelijk akoestische artikelen te huren?
Je kan vanaf een week akoestische artikelen huren. Je bepaalt van tevoren de periode van de huur. Dat kan gaan om een week tot enkele maanden.

 

Bezorgen en installeren jullie?
Alle akoestische artikelen zijn stevig ingepakt zodat ze in perfecte staat bij jou worden bezorgd. Wij zorgen dus voor correcte bezorging en aflevering. Ook is het mogelijk dat wij de artikelen installeren tegen een meerprijs. Mocht je zelf installeren dan leveren wij instructies om op een juiste manier de interieur producten te gebruiken.

 

Hoe lever ik de producten weer in na mijn verhuurperiode?
Al onze akoestische producten worden in speciale verpakking bezorgd. Het is belangrijk om deze verpakking te bewaren gedurende de verhuurperiode. Na afloop van de periode kan je de artikelen eenvoudig terugsturen in originele verpakkingen.

Wil je meer informatie over huren van interieur?

Mirko-idid-web-DSC_1225_edited_edited.jpg

Mirko van den Winkel

Interieur expert

Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!
i-did_logo_vertical.png
bottom of page