top of page
banner eigen gerecycled vilt.jpg

Je eigen gerecycled vilt

Ons gerecyclede vilt, i-felt, is gemaakt van textieloverschotten die anders verbrand worden. Je herkent de afgeschreven uniformen van onder andere Defensie, IKEA, De Efteling en KLM.

 

Wil jij ook toetreden tot het rijtje organisaties met eigen gerecycled vilt? En je bedrijfskleding of textieloverschot weer tot leven wekken? Wij bieden de mogelijkheid om je (bedrijfs) kleding in te leveren en er weer gloednieuwe viltproducten voor terug te krijgen. 

 

Dat is pas tof om aan je medewerkers, klanten of partners te geven!

Hoe werkt het?
t-shirt--v1.png

2. Wij verwerken het textiel tot vilt
In onze Factory gaan we direct aan de slag met het verwerken van je oude bedrijfskleding. Het oude textiel wordt omgezet naar vezels en uiteindelijk naar gerecycled vilt. Je ziet nog snippers en de kleur terug van je oude kleding in het vilt.  

1. Je levert oude (bedrijfs)kleding aan
Je levert oude bedrijfskleding van ten minste 500 kg aan. Dit gaat om soortgelijk textiel, het liefst gesorteerd op kleur en materiaal, zodat we mooi gestandaardiseerd vilt kunnen maken.

3. Je kiest welke vilt producten je ontvangt
Met je eigen gerecycled vilt krijg je de keuze welke producten we voor je maken. Zo kan je kiezen voor interieur, tassen & accessoires. Ook is het mogelijk om in samenwerking met onze partners kantoorinrichting zoals een workPod, stoelen of bureau's aan te schaffen. En ja, in al deze items is je bedrijfskleding verwerkt. :)

Heb je zelf een product in gedachten? We denken graag mee hoe wij custom made voor jou produceren. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

je eigen gerecycled vilt.jpg
Kijk hoe jouw potentiële gerecycled vilt aanvoelt!
Ben je benieuwd hoe je eventuele nieuwe vilt aanvoelt? Vraag dan een gratis stalensetje aan!

Het stalensetje bestaat uit al onze huidige kleuren vilt, maar ook vilt uit het verleden of speciaal voor klanten gemaakt. Het geeft een prachtig beeld van de mogelijkheden van gerecycled vilt. We zijn benieuwd wat jouw plannen ermee zijn!

Deze organisaties gingen je voor!

Al onze viltkleuren zijn gemaakt van gerecycled textiel. Zo besparen wij water en CO2 door textiel te recyclen tot prachtig vilt. 

Hoe onze Factory je oude textiel verwerkt

In onze i-did Factory kunnen we jouw oude bedrijfskleding recyclen tot vilt waarin de oorsprong van de kleding is terug te zien. Of dit nou kleine of hele grote hoeveelheden zijn. Om van dat vilt weer mooie, nieuwe producten te maken voor jouw bedrijf!

Zo kunnen wij bijvoorbeeld akoestische wandpanelen of andere interieurproducten produceren als jij de grondstof aanlevert. Het is ook mogelijk om van het vilt laptophoezen, tassen en (woon)accessoires te maken. Je kan dus zelfs relatie- of werknemersgeschenken laten maken van eigen bedrijfskleding. Dan is het cirkeltje toch mooi rond?

Organisaties kozen voor deze vilt items

We inspireren je graag met alle mogelijkheden!

Wil je meer weten over alle tassen & accessoires van gerecycled vilt? En wil je meer info over de kenmerken, functioneel gebruik en de afnames? In onze brochure nemen wij je mee waar je als inkoper blij van wordt. 

 

In onze brochure vertellen wij je alles over:
-      Tassen
-      Accessoires
-      Ons vilt
-      & custom made 

Wil je advies over tassen, vervilting & accessoires?

+31 6 44828053 20230130_145546.jpg
Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

Lykke Labordus

Tassen, vervilt & accessoires expert

website 2020 i-did.png
bottom of page