top of page
banner tassen en accessoires.jpg

Tassen & accessoires

Begonnen met een idee en uitgewerkt tot een merk: de i-did tassen en accessoires van gerecycled vilt. We maken nieuwe, design producten van textiel dat niet meer gebruikt wordt.

 

Elke tas of accessoire is daarom duurzaam en heeft een rijke geschiedenis. Zo ruimen we ook de textiel afvalberg beetje bij beetje op!

Duurzaam design

 

Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig ontworpen door onze designer. Hier wordt niet alleen gekeken naar hoe mooi een product is, maar ook of dit product lang mee kan gaan. Hierdoor is niet alleen ons materiaal duurzaam, maar ook de producten zelf. Onze tassen en accessoires worden gemaakt in onze ateliers. Hier begeleiden we mensen, die lang niet of nog nooit gewerkt hebben, naar duurzaam werk.

In elk product zie je de oorsprong van het textiel terug. Zo zie je bijvoorbeeld bij de kleur Defence Desert af en toe nog een klein stukje groene stof van oud leger textiel. Je hebt dus een duurzaam product in handen met een geschiedenis en een bijzonder verhaal.

product met achtergrond (2).png
myomy_MBP_LH_care_white.jpeg

Duurzame relatiegeschenken en eigen branding

We hebben al mooie tassen en accessoires in opdracht van verschillende bedrijven mogen maken. Samen met o.a. MYOMY, de Efteling, Superdik en IKEA hebben we unieke producten ontworpen om zo goed mogelijk aan de sluiten bij de wensen van het merk of bedrijf.

Wil jij ook samen impact maken? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

 
We inspireren je graag met alle tassen & accessoires!

Wil je meer weten over alle mogelijkheden met onze tassen en accessoires? En wil je meer info over de kenmerken, functioneel gebruik en huidige projecten? 

In onze brochure vertellen wij je alles over:
-      Tassen
-      Accessoires
-      Ons vilt
-      & customer made 

Wil je advies over tassen, vervilting & accessoires?

+31 6 44828053 20230130_145546.jpg
Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

Lykke Labordus

Tassen, vervilt & accessoires expert

website 2020 i-did.png
bottom of page