top of page
banner tassen en accessoires.jpg

Tassen en accessoires

Begonnen met een idee en uitgewerkt tot een merk: de i-did tassen en accessoires van gerecycled vilt. We maken nieuwe, design producten van textiel dat niet meer gebruikt wordt.

 

Elke tas of accessoire is daarom duurzaam en heeft een rijke geschiedenis. Zo ruimen we ook de textiel afvalberg beetje bij beetje op!

Duurzaam & sociaal

 

Alle producten worden gemaakt van afgedankt textiel, waar in de i-did Factory vilt van wordt geproduceerd. Veelal afgedragen consumenten of bedrijfskleding, maar bijna alle soorten textiel kunnen bij i-did worden gerecycled. Je ziet de oorsprong van het textiel in het product terug. Zo herken je in de kleur Defence Desert bijvoorbeeld nog stukjes stof van oud leger textiel.

Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig ontworpen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het uiterlijk van het product. Het is voor i-did net zo belangrijk dat het lang meegaat en fijn is in gebruik. Hierdoor is niet alleen het materiaal duurzaam, maar het product zelf ook.

De productie vindt plaats in onze sociale ateliers. Hier worden mensen begeleid, die lang niet of nog nooit gewerkt hebben, om hun weg terug te vinden naar de reguliere arbeidsmarkt. Ze werken zelfstandig mee en ontwikkelen werknemersvaardigheden. Veel producten hebben een naam van een deelnemer gekregen.

Elk product is uniek, duurzaam, sociaal en heeft een geschiedenis met een bijzonder verhaal.

DefenseDesert2.jpg
Stoov-4913_edited.jpg

Een greep uit de mogelijkheden

We hebben al veel mooie tassen en accessoires in opdracht van bedrijven mogen maken. Samen met o.a.
Stoov®
(foto links, styling ), Ronald van de Kemp, De Nederlandse Bank, PLUS, Warande, Technische Unie, Gro-Up, de Efteling en IKEA hebben we prachtige custom made producten ontworpen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor tassen en accessoires uit ons eigen assortiment. Deze producten zijn vaak direct leverbaar zijn en kunnen voorzien worden van eigen branding, 

Wil jij ook samen impact maken? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

 
Laat je inspireren!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? In de tassen en accessoires brochure vind je de gehele collectie en meer informatie over i-did, het vilt en de toepassingen. Daarnaast worden alle mogelijkheden om producten te laten personaliseren met eigen branding uitgebreid toegelicht en lees je meer over custom made design, speciaal voor jouw organisatie.

Wil je advies over het vervilten van textiel of heb je
interesse om tassen en accessoires in te kopen?

+31 6 44828053 20230130_145546.jpg
Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

Lykke Labordus

Tassen, vervilt & accessoires expert

i-did_logo_vertical.png
bottom of page