top of page
  • Foto van schrijverKristian

Ontwerpers in de spotlight: i-felt als basis van waanzinnige creaties

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023

Kijk wij hebben een hoop creatieve ideeën wat er allemaal mogelijk is met, i-felt, ons gerecycled vilt. Toch worden wij blij verrast door ontwerpers, inrichters en creatievelingen die de meest waanzinnige ontwerpen en toepassingen met ons delen.


De afgelopen maanden werd er volop gebruik gemaakt van de veelzijdigheid van i-felt. Een aantal ontwerpen op een rij.



The Green Room - vergaderruimte


De warme sfeer van deze vergaderruimte is perfect voor als je even uit de statische werkomgeving wil. Doordat het met natuurlijke en duurzame materialen is ingericht in samenwerking met lokale designers, heeft het een cocon achtige effect. Het geluid wordt gereguleerd door de akoestische ronde islands met wit gerecycled vilt.

Ontwerp & creatie: Marint Design


 

Felt like it - shopper



Studio Macnas maakt gebruik van 'traditionele ambacht en moderne technologie'. Met een grote fascinatie voor het maken van producten zonder footprint. Dat doen ze door gebruik te maken van biologisch afbreekbare materialen. Met het Efteling gerecycled vilt heeft Studio Macnas deze shopper met kenmerkend asymmetrisch handvat ontworpen. Ontwerp en creatie: Studio Macnas


 

Planet Friendly - hondenspeeltje



Het Zweedse merk Petgood draagt zijn missie 'meer duurzame en transparante dierenwereld' in hart en nieren. Zij produceren een handgemaakt hondenspeeltje van i-felt die geschikt is voor alle hondensoorten. Het ontwerp in de vorm van een insect is oersterk. Elke hond kan gerust zijn tanden er meerdere malen inzetten. Ontwerp en creatie: Petgood


 

Deze soorten i-felt vind je in de bovenstaande ontwerpen

In de gedeelde ontwerpen vind je drie verschillende soorten i-felt terug: Efteling Fairy Blue, Power Green en Care White.



295 weergaven0 opmerkingen
i-did_logo_vertical.png
bottom of page