top of page
banner custom made.jpg

Custom made

Kijk, wij hebben een hoop ideeën wat je met vilt kan doen. Toch vinden wij het stiekem het leukst om gekke, originele of persoonlijke ideeën van jouw organisatie te verwezenlijken.
 

Wij denken graag met je mee hoe ons gerecycled vilt de basis vormt voor jouw verhaal. Je bent in ieder geval verzekerd van sociaal & duurzaam product!

Duurzaam design

 

Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig ontworpen door onze designer. Hier wordt niet alleen gekeken naar hoe mooi een product is, maar ook of dit product lang mee kan gaan. Hierdoor is niet alleen ons materiaal duurzaam, maar ook de producten zelf. Onze tassen en accessoires worden gemaakt in onze ateliers. Hier begeleiden we mensen, die lang niet of nog nooit gewerkt hebben, naar duurzaam werk.

In elk product zie je de oorsprong van het textiel terug. Zo zie je bijvoorbeeld bij de kleur Defence Desert af en toe nog een klein stukje groene stof van oud leger textiel. Je hebt dus een duurzaam product in handen met een geschiedenis en een bijzonder verhaal.

custom made.jpg

Hoe organisaties custom made inzetten

 
myomy_MBP_LH_care_white.jpeg

Duurzame relatiegeschenken en eigen branding

We hebben al mooie tassen en accessoires in opdracht van verschillende bedrijven mogen maken. Samen met o.a. MYOMY, de Efteling, Superdik en IKEA hebben we unieke producten ontworpen om zo goed mogelijk aan de sluiten bij de wensen van het merk of bedrijf.

We denken graag met je mee om voor jouw organisatie tassen & accessoires op maat te maken.

 
We inspireren je graag met alle mogelijkheden!

Wil je meer weten over alle tassen & accessoires van gerecycled vilt? En wil je meer info over de kenmerken, functioneel gebruik en de afnames? In onze brochure nemen wij je mee waar je als inkoper blij van wordt. 

 

In onze brochure vertellen wij je alles over:
-      tassen
-      accessoires
-      i-felt en you-felt
-      en verschillende custome made opties

De mogelijkheden van relatiegeschenken en eigen branding

 

Tassen & accessoires

 

Onze collectie tassen & (woon)accessoires wordt steeds uitgebreider. Op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Bij ons is er een ruime keuze!

 

Personal branding

 

Duurzame relatiegeschenken met eigen branding? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo op het label of je volledig eigen ontwerp!

 

Custom design

 

Heb je eigen ideeën voor vilten producten? Laat het ons weten! Zo heeft IKEA haar eigen vilt producten laten ontwerpen. Wij denken graag met je mee.

 

Wil je advies over tassen, vervilting & accessoires?

+31 6 44828053 20230130_145546.jpg
Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

Lykke Labordus

Tassen, vervilt & accessoires expert

i-did_logo_vertical.png
bottom of page