top of page
je koopt in banner.jpg

Je koopt in

Jij maakt je collega's en partners blij. Telkens ben je op zoek naar nieuwe originele geschenken die het verhaal van je organisatie vertellen. Toch is het lastig om functionele, leuke, duurzame geschenken te vinden. Iets waar jouw organisatie volledig achter kan staan.

 

Met onze duurzame en sociale geproduceerde tassen, interieur en accessoires weet je zeker dat je goed doet voor de wereld. En met customer made & branding zijn de opties legio om ze naar je eigen hand te zetten.

Duurzaam design

 

Onze tassen, interieur en accessoires worden zorgvuldig ontworpen door onze designer. Hier wordt niet alleen gekeken naar hoe mooi een product is, maar ook of dit product lang mee kan gaan. Hierdoor is niet alleen ons materiaal duurzaam, maar ook de producten zelf. Onze tassen en accessoires worden gemaakt in onze ateliers. Hier begeleiden we mensen, die lang niet of nog nooit gewerkt hebben, naar duurzaam werk.

In elk product zie je de oorsprong van het textiel terug. Zo zie je bijvoorbeeld bij de kleur Defence Desert af en toe nog een klein stukje groene stof van oud leger textiel. Je hebt dus een duurzaam product in handen met een geschiedenis en een bijzonder verhaal.

sylvia je koopt in.jpg
Deze organisaties gingen je voor
We inspireren je graag met alle mogelijkheden!

Wil je meer weten over alle tassen & accessoires van gerecycled vilt? En wil je meer info over de kenmerken, functioneel gebruik en de afnames? In onze brochure nemen wij je mee waar je als inkoper blij van wordt. 

 

In onze brochure vertellen wij je alles over:
-      Tassen
-      Accessoires
-      Ons vilt
-      & customer made 

De mogelijkheden van relatiegeschenken en eigen branding

 

Tassen & accessoires

 

Onze collectie tassen & (woon)accessoires wordt steeds uitgebreider. Op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Bij ons is er een ruime keuze!

 

Personal branding

 

Duurzame relatiegeschenken met eigen branding? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo op het label of je volledig eigen ontwerp!

 

Custom design

 

Heb je eigen ideeën voor vilten producten? Laat het ons weten! Zo heeft IKEA haar eigen vilt producten laten ontwerpen. Wij denken graag met je mee.

 
Kijk of ons gerecycled vilt past bij jouw inkoopproject!
Ben je geïnteresseerd in veel meters van ons gerecycled vilt? Of wil je kijken of het bij een ontwerpproject past? Vraag dan een gratis stalensetje aan!

Het stalensetje bestaat uit al onze huidige kleuren vilt, maar ook vilt uit het verleden of speciaal voor klanten gemaakt. Het geeft een prachtig beeld van de mogelijkheden van gerecycled vilt. We zijn benieuwd wat jouw plannen ermee zijn!

Wil je advies over tassen, vervilting & accessoires?

Jiska-idid-web-DSC_1299_edited_edited.jpg
Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

Jiska Rutteman

Tassen, vervilt & accessoires expert

NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page