top of page
banner je richt in.jpg

Je richt in

Je haalt je energie uit transformatie, renovatie en creatie. In deze projecten wil jij het allerbeste voor je klanten. Daar horen ook nieuwe innovatieve materialen bij.

 

Als dat nog gecombineerd kan worden met duurzaam en sociaal dan doe je dat het liefst. Functioneel en kloppend in een designwaardig fundament. We denken graag met je mee hoe ons gerecycled vilt, i-felt, een rol kan spelen in jouw project.

Ons vilt in gebruik

Systeemwand met LCD-bak_breed.jpg

Systeemwand 

Systeempaneel plafond

31516157398_be0be63cb8_k.jpg

Multipaneel voor plafond

Desk Divider_Sky Blue_1.jpg

Desk Dividers recht/flex

VILT 2.png

Gerecycled vilt

MN3A20998.jpg

Island voor plafond

Gerecycled vilt

Ons gerecyclede vilt, i-felt, is gemaakt van textieloverschotten die anders verbrand worden. Je herkent de afgeschreven uniformen van onder andere Defensie, IKEA, De Efteling en KLM. i-felt wordt voor verschillende ontwerpprojecten geroemd vanwege de uitstekende akoestiek. Of de kracht van de boodschappen die een i-felt draagtas met gemak kan dragen. 

 

Dikte.

De dikte van ons vilt is ongeveer 2,5 mm. Omdat het gerecycled materiaal is kan deze echter niet helemaal uniform zijn; afwijkingen op bepaalde plaatsen zijn mogelijk binnen een marge van maximaal 20%.

Brandwerend.

Wij kunnen ons vilt impregneren om te zorgen voor brandwerendheid. Na behandeling is het mogelijk om een certificaat van behandeling te ontvangen. Het geïmpregneerde kan als moeilijk ontvlambaar worden geclassificeerd in de zin van de Nederlandse Norm NEN EN ISO 6941 (Tnavlam < 15 s, Tnagloei < 60 s).

Bewerkingen.

Wij kunnen ook allerlei bewerkingen doen in onze ateliers, zoals laseren, stansen en bedrukken. 

je richt in rollen vilt.jpg
Inrichters bedenken dit met ons vilt
We inspireren je graag met alle interieur mogelijkheden

Update november '22
Wil je meer weten over alle mogelijkheden met gerecycled vilt en interieur? In onze brochure nemen wij je mee in alles waar een inrichters hart een sprongetje van maakt. 

 

In onze interieur brochure vertellen wij je alles over:
-      Multipanelen
-      Islands
-      Desk Dividers
-      Lamellen
-      Baffles
-      Ons vilt
-      & customer made 

i-did Brochure interieur mock up november-min.png
Kijk of ons gerecycled vilt past bij jouw ontwerpproject
Ben je geïnteresseerd in veel meters van ons gerecycled vilt? Of wil je kijken of het bij een ontwerpproject past? Vraag dan een gratis stalensetje aan!

Het stalensetje bestaat uit al onze huidige kleuren vilt, maar ook vilt uit het verleden of speciaal voor klanten gemaakt. Het geeft een prachtig beeld van de mogelijkheden van gerecycled vilt. We zijn benieuwd wat jouw plannen ermee zijn!

Wil je advies over inrichting & ons vilt?

Mirko-idid-web-DSC_1225_edited_edited.jpg

Mirko van den Winkel

Interieur expert

Ik ben benieuwd naar je plannen & ideeën. Neem gerust contact met mij op!

NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page