top of page
  • Foto van schrijverKristian

Neem een kijkje in een gebalanceerde toekomst tijdens het N'EXT Event '22

Bijgewerkt op: 25 aug. 2022

Het N'EXT event, op 2, 3 en 4 september, is een unieke samenwerking tussen Odette Ex (Ex Interiors) en toonaangevende Nederlandse fabrikanten & ontwerpers. Drie dagen lang delen initiatiefnemers (i-did is één van hen) hun gezamenlijke producten, kennis en netwerk. Hoe gaan we bouwen, wonen, eten en leven in balans met de natuur en onszelf?


N'EXT Event is een samenwerking tussen ‘creatieve design activisten’ op zoek naar antwoorden voor een nieuwe vorm van leefstijl in deze verandering van tijdperk.


Vanuit elke discipline en verschillende invalshoeken worden drie dagen lang de Future belicht. Onderverdeeld in drie pijlers: Culture, Nature en Nurture. Iedere dag zijn er een aantal sprekers uitgenodigd die inspireren en voeden.

Culture programma vrijdag 2 september

Nature programma zaterdag 3 september

Nurture programma zondag 4 september


De GROEN-T-AS als nieuwe manier van ontwerpen

De N'EXT producten zijn het resultaat van samenwerking waarin modulariteit, flexibiliteit en circulair design vanzelfsprekende uitgangspunten zijn. Hiermee probeert N'EXT een aanzet te geven aan een nieuwe manier van ontwerpen, waarbij de combinatie tussen mannelijke en vrouwelijke energie meer in evenwicht is. In samenwerking met Odette heeft i-did de GROEN-T-AS ontworpen. De plantentas is een multifunctionele, circulaire designtas voor kamerplanten of simpelweg te gebruiken als draagtas.Aanmelden voor de eerste editie van N'EXT event '22

De eerste editie van het N'EXT event vindt op vrijdag 2 september, zaterdag 3 september en zondag 4 september plaats. De locatie is De Wiers Wiersedreef 1 in Nieuwegein.
 

N'EXT Event is een samenwerking tussen: Ex Interiors, Lensvelt, Het Groenlab, Hieselaar, ROFA/MODUPLUS, Verwol, Schadenberg groep, Blooming Business, restaurant Huis de Wiers en i-did.

283 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
website 2020 i-did.png
i-did_logo_vertical.png
bottom of page