top of page
  • Foto van schrijverEva

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen i-did en gemeente Utrecht

i-did richt haar blik weer op de gemeente Utrecht en bekrachtigt de jarenlange band met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor het komende jaar. De lach op de gezichten van Anita Hardeman en Tina Kunnen van i-did richting Jeannot Nijpjes van gemeente Utrecht, geeft aan dat we vol vertrouwen en plezier samen aan de slag gaan om de inwoners (van Overvecht) werkfit te maken. Via het atelier en de werkplaats van i-did zullen zij straks doorstromen naar een baan!


Speciale dank ook aan Alice Elshof van de gemeente Utrecht.


 

i-did begeleidt mensen naar werk


Er zitten in Nederland meer dan 300.000 mensen in de langdurige bijstand: van alleenstaande moeders en 55-plussers tot statushouders. Naast hun werkeloosheid kampen veel bijstandsgerechtigden met problemen als schulden, scheiding, huiselijk geweld of ziekte. Ze willen wel werken, maar hebben een duwtje in de rug nodig.


i-did helpt hen met een werkplek waar ze - met goede begeleiding en coaching - kunnen groeien, hun werknemersvaardigheden kunnen ontwikkelen en talenten ontdekken. Waarna ze door een jobcoach worden ondersteunt bij de uitstroom en doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt. Zo komen ze terecht op een werkplek die bij hen past. Waar ze zich gezien voelen en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.


201 weergaven0 opmerkingen

Comments


i-did_logo_vertical.png
bottom of page