top of page
  • Foto van schrijverJorien

Van prachtig behang tot schitterend kunstwerk: de laatste ontwerpen met ons i-felt

Afgelopen maanden zijn er weer heel veel gave dingen gemaakt met ons prachtige gerecycled vilt. Wij zijn namelijk niet de enige die ontzettend enthousiast worden van de eindeloze mogelijkheden. Er worden continu mooie, nieuwe, innovatieve dingen gemaakt met i-felt in de hoofdrol.


We zetten daarom graag wat bijzondere ontwerpen én ontwerpers in het zonnetje!Atelier Gumbs | KantoorruimteEen echt statement! Shari Lee tovert met haar eigen Atelier Gumbs kale ruimtes om tot prachtige, sfeervolle kamers. Met oog voor interieur en design maakt ze overal een feestje van om naar te kijken. Haar eigen kantoor kan hierin natuurlijk niet achterblijven, hier spat sinds kort ons Efteling fairy blue vilt van de wanden af!


Ontwerp en creatie: Atelier Gumbs


 

Future of Felt | Ronald van der Kemp


Op de Future of Fashion expositie in het Fashion for Good museum staat dit prachtige kunstwerk van topontwerper Ronald van der Kemp. Zijn eigen label RVDK is ’s werelds eerste sustainable couture label. Dit waanzinnige kunstwerk is gemaakt van allerlei oude textielsoorten, waaronder ons enige echte i-felt in de kleur Care White! Het laat zien hoeveel waarde textiel heeft en inspireert mensen om zelf anders na te gaan denken over hun kledingkast.


Ontwerp en creatie: Ronald van der Kemp


 

Loya | Interior for tomorrowVilt als behang wordt steeds populairder! Sinds kort zit ons i-felt ook in Breda op de muren, in de nieuwe duurzame lifestyle- en modewinkel Loya. Het prachtige ontwerp van deze winkel werd gedaan door Interior for tomorrow, een advies- en designstudio die zich volledig richt op circulair en duurzaam interieurontwerp. Want aandacht voor milieu en design gaan ontzettend goed samen!


Concept en creatie: Interior for tomorrow


 

Deze soorten i-felt vind je in de bovenstaande ontwerpen

De bovenstaande ontwerpen zijn gemaakt met de volgende soorten i-felt: Efteling Fairy Blue, Care White en Defence Desert.

240 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


i-did_logo_vertical.png
bottom of page