top of page
  • Foto van schrijverEva

Warande: van oude zorgjasjes tot tassen met een verhaal

Bijgewerkt op: 18 okt. 2023

De oude bedrijfskleding van zorginstelling Warande heeft recent een nieuw leven gekregen. De oude zorgjasjes zijn, na jaren van trouwe zorg, in de i-did Factory vervilt tot hun eigen Warande you-felt. De tassen die van het vilt gemaakt zijn, kreeg het personeel afgelopen week cadeau. Een mooie samenwerking die we graag met je delen.


Samen impact maken


Bij i-did vinden we het fantastisch als bedrijven ervoor kiezen om samen impact te maken. Bij zorginstelling Warande, waar zorg wordt geboden aan ouderen in Bilthoven, Houten en Zeist, is duurzaamheid is één van hun strategische pijlers.

Warande zorgjasje foto door Annelies Vlaanderen

Met hun eigen Warande vilt en de 1500 Yohannes tassen heeft Warande zo'n 841.500 liter water bespaard. Daarnaast is het gebruikte bedrijfstextiel uit de vuilverbranding gered, met als resultaat een CO2 besparing van ongeveer 698 kg.


Ook heeft Warande bijgedragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers die aan dit project hebben meegewerkt. Zowel in de i-did Factory als in het atelier werkten deelnemers zelfstandig mee om van het gerecycled vilt de prachtige tassen te maken. Een foto impressie van de werkzaamheden bij i-did in Den Haag en de blije gezichten van het personeel van Warande vind je hieronder.


399 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


i-did_logo_vertical.png
bottom of page