top of page
  • Foto van schrijverKristian

Zangeres Camila Cabello droeg bij de albumshow een jurk van i-did vilt: “mijn favoriete kledingstuk"

Je kan haar kennen van samenwerkingen met Ed Sheeran, Shawn Mendes of haar wereldwijde hit Señorita. De Amerikaanse-Cubaanse zangeres Camila Cabello is de rising star met haar dansbare opgetogen popmuziek. Afgelopen periode kwam haar album ‘Familia’ uit – een ode aan het 'manifest van collectieve vreugde' die ze voelde in samenzijn met haar familie tijdens de pandemie.


De ode is niet alleen hoorbaar maar ook zichtbaar in de vorm van haar flamboyante outfits tijdens de albumrelease. Een van de jurken die zij droeg was afkomstig van de Nederlandse ontwerper Ronald van der Kemp. Hij ontwierp de Project Trashure Couture-jurk, onder meer gemaakt van gerecycled i-did vilt.Camila Cabello met de jurk gemaakt van i-did gerecycled vilt

Een outfit als weerspiegeling Cabello’s principes

Hoewel de gekozen looks trends vertonen uit de nieuwste collecties, wilde Cabello ook dat de stukken die ze droeg haar principes weerspiegelen. "Ik vind het heerlijk om mezelf niet alleen in mijn muziek, maar ook in mijn stijl te kunnen uiten en duurzaamheid is ongelooflijk belangrijk voor mij", zegt ze.

Zo ziet duurzaamheid er glamoureus en sexy uit

Ze voegde een milieubewust element toe aan haar concertgarderobe. Door kledingstukken te gebruiken uit de RDVK Couture-collectie - van de Nederlandse topontwerper Ronald van der Kemp - ging ze voor de ethisch geproduceerde jurk gemaakt van reststoffen en textielafval.


"De couture van RVDK laat duurzaamheid er glamoureus en sexy uitzien", zegt Cabello. "Mijn favoriete stuk – en nog steeds- was de upcycled Project Trashure Couture-jurk, gemaakt van een mix van textielafval en vilt met 'digitale straatkunst' erop gespoten." Bron: Camila Cabello Kickstarts Her New Era With a TikTok Concert Filled With Surreal Style (Vogue)

668 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


i-did_logo_vertical.png
bottom of page