top of page
  • Foto van schrijverKristian

Bewonder ons i-felt tijdens de inspiratiedagen van MaterialDistrict ’22!

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022

Materialen zijn er in honderdduizend soorten en maten. Op ieder moment van de dag ben je ermee omringd. Het laat je zitten, geeft kleur in omgevingen en ondersteunt met praktische zaken. Oftewel het is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Stel nou he. Je zou een groepje eensgezinde materialen samenstellen gebaseerd op ‘goed doen’. In de trant van geloven in een betere, duurzamere en kwalitatief betere samenleving. Dan kom je toch al gauw uit bij de bonte verzameling van MaterialDistrict ‘22.


Op 5 april wordt het startschot gelost voor het inspiratie-event met het centrale thema ‘The Next Space’. Die dagen vind jij het groepje eensgezinde materialen verdeeld over verschillende stands. Ook ons gerecycled vilt, i-felt, is als één van de materialen te zien, ruiken en voelen gedurende deze dagen.


MaterialDistrict als een plek voor ‘The Next Space’

De 15de editie van MaterialDistrict, van 5 t/m 7 april, staat volledig in het teken van het inspireren voor het ontwerpen van ‘The Next Space’. Om je een beeld te geven van deze Next Space staan de volgende vragen centraal. Hoe kan je circulair bouwen? Welke materialen dragen bij aan een gezonde leefomgeving? En gaan we straks energie besparen of opwekken met slimme materialen? Het zijn topics die vragen om andere werk- en denkwijzen van makers en designprofessionals.i-felt is één van de 250 eensgezinde materialen

Ons gerecycled vilt, i-felt, is alle dagen te bewonderen op onze eigen beursstand. i-felt is gemaakt van textieloverschotten die anders verbrand worden. Je herkent de afgeschreven uniformen van onder andere Defensie, IKEA, De Efteling en KLM of de resten van consumentenkleding. In de ateliers maken onze collega’s, mensen die om wat voor reden dan ook lang niet hebben gewerkt, de mooiste toepassingen van het vilt. Bij MaterialDistrict is i-felt één van de 250 eensgezinde materialen die er te zien zijn.Claim nu je gratis ticket voor dit inspiratie-event

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze stand. Onze experts staan voor je klaar om je onder te dompelen met onze nieuwste viltsoorten, inspirerende projecten, nieuws over de i-did Factory en akoestische toepassingen. Of luister naar onze collega Michiel Dekkers die je op dinsdag 5 april om 12:10 uur meeneemt met de titel ‘How do you felt?’ naar de kern van onze organisatie. Een socialere wereld creëren door middel van gerecycled vilt. Zien wij je daar? Met een gratis dagticket t.w.v. 25 euro geven we jou de kans om de verschillende materialen en ons i-felt te komen bewonderen. Claim je gratis dagticket hier:
318 weergaven0 opmerkingen

Comments


NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page