MN3A2070.jpg

Akoestisch interieur

 

Steeds meer bedrijven vestigen zich in oude gebouwen. Er is een voorliefde voor open werkplekken, ruwe materialen en een industriële uitstraling. De keerzijde is slechte akoestiek en daarmee een onprettige werkomgeving. Wij hebben de duurzame en circulaire oplossing!

Gerecycled, circulair en sociaal

 

Wat onze akoestische interieurproducten onderscheidt van andere akoestische interieurproducten op de markt, is dat we bijna alleen maar gebruik maken van gerecyclede materialen (op de lijm en nietjes na) en dat onze producten circulair zijn. Daarnaast, door de opbrengst van opdrachten, begeleiden wij mensen, die al een lange tijd niet of nooit gewerkt hebben, naar betaald werk.

desk divider flex red kiss.png
40062141525_9b86af325f_k.jpg

Hoera! KLM bestaat 100 jaar en dat verdiende een feestje. Samen met KLM hebben wij de prachtige viltkleur Sky Blue gemaakt van afgeschreven werkkleding en daar toffe producten van gemaakt.

LEES MEER

Multipaneel voor aan de wand

31516157398_be0be63cb8_k.jpg

Samen met IKEA hebben wij al veel impact gemaakt. Zo hebben we zelfs twee prachtige, frisse viltkleuren van afgeschreven IKEA textiel gemaakt.

LEES MEER

Multipaneel voor plafond

Stylish over de straat! Onze samenwerking met Cortina fietsen brengt niet alleen stijl op je fiets, maar de fietstassen zijn ook nog eens super handig!

LEES MEER

Gerecycled vilt

Onze mogelijkheden

Systeemwand met LCD-bak_breed.jpg

Systeemwand 

31516157398_be0be63cb8_k.jpg

Multipaneel voor plafond

VILT 2.png

Gerecycled vilt

Systeempaneel plafond

Desk Divider_Sky Blue_1.jpg

Desk Dividers recht/flex

MN3A20998.jpg

Island voor plafond

Meer weten?

 Of andere creatieve ideeën?

Mail sales@i-did.nl

website 2020 i-did.png