top of page
  • Foto van schrijverEva

Wij zijn genomineerd voor de Haagse Parel, stem jij op i-did?

i-did is genomineerd voor de Haagse Parel! De prijs van de Gemeente Den Haag voor de Impactvolle Circulaire Onderneming 2024. Natuurlijk is iedere genomineerde de prijs waard, maar wij willen hem dit jaar winnen!  Stem je op ons? Het kan tot 23 mei 12 uur.


i-did-genomineerd-haagse-parel

De gemeente Den Haag is trots op haar ondernemers. Speciaal daarvoor reikt de gemeente jaarlijks de Haagse Parel uit. Het is een onderscheiding voor bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage leveren aan de Haagse economie. Dit jaar zijn er twee categorieën: Uitzonderlijke Bijdrage en Impactvolle Circulaire Onderneming. Voor de laatste categorie zijn wij dus genomineerd.


Wethouder MKB, Werk en Participatie, Nur Icar: ‘’Werken, ondernemen, nieuwe bedrijven opstarten. Den Haag kent veel energieke ondernemers die we graag in het zonnetje zetten. Zij zorgen namelijk voor werkgelegenheid voor alle verschillende soorten bewoners in onze stad. Ik ben hartstikke trots op de lijst met genomineerden. Mooi om te zien dat we zoveel maatschappelijk betrokken ondernemers hebben met oog voor duurzaamheid. Ik roep iedereen op: breng je stem uit en laat weten wie volgens jou een Haagse Parel verdient!”


Wie wordt de winnaar van de Haagse Parel 2024? Dat ligt in de handen van de vakjury én het publiek. Het publiek kan vanaf vandaag tot donderdag 23 mei 12.00 uur stemmen op hun favoriete onderneming op www.haagseparel.nl. De publieksstemmen tellen voor 40% mee in de uitslag.


i-did-genomineerd-haagse-parel-2024

De andere 60% ligt in de handen van de vakjury. De jury bestaat uit: Harry Wientjens (Economic Board The Hague), Robert Medenblik (VNO-NCW), Pieter Scholten (MKB Den Haag), Matthijs van den Ende (Dyflexis en tevens de winnaar van de Haagse Parel Familiebedrijven 2023) en Hans van den Broek (The Shore en tevens de winnaar van de Haagse Parel Uitzonderlijke bijdrage 2023). 


Uitreiking

De uitreiking van de Haage Parel vindt plaats tijdens Den Haag Inspireert!: het ondernemersevent van Den Haag dat plaatsvindt op donderdag 13 juni in de Fokker Terminal. Ben je een ondernemer en wil je de uitreiking live meemaken? Registreer je dan hier voor een gratis ticket.


502 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


i-did_logo_vertical.png
bottom of page