top of page
Website 4.jpg

Je bent een sociale werkgever

Als een sociale werkgever wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld. Jij ziet in dat iedereen een kans verdient om te participeren in de samenleving door middel van werk. Ook als het niet vanzelfsprekend lijkt. Misschien wil je vanwege Social Return On Investment (SROI) maatschappelijke waarde creëren of vanwege de krapte voor bepaalde functieprofielen.

Wij denken graag met je mee hoe wij zorgen voor duurzame doorstroom van onze kandidaten naar reguliere werkplekken in jouw organisatie. 

Hoe wij helpen

 

De mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt worden bij ons intensief begeleid en gecoacht. Door middel van werk zetten wij in op de ontwikkeling van werknemersvaardigheden.

 

Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken.

 

In de ateliers werken onze deelnemers zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

 

Na een periode van een jaar met begeleiding en coaching zijn onze deelnemers klaar om uit te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Ze gaan veelal aan de slag in de volgende richtingen:

  • Productie

  • Facilitair

  • Logistiek

  • Detailhandel

  • Administratie/HR

  • Zorg

Website 7.jpg

Hoe jij kan helpen als sociale werkgever

1. Je meldt je organisatie bij ons aan
Vind jij een van de genoemde functieprofielen interessant voor jouw organisatie? Dan kan je vrijblijvend je aanmelden als organisatie. Je bent dan actief in onze werkgevers database. 

2. Bij beschikbaarheid delen wij werknemersprofielen
Als één van onze deelnemers in de afrondende fase van het traject is dan onderzoeken wij de vervolgstap. Als deze vervolgstap overeen komt met de vacature in jouw organisatie nemen wij direct contact op. Vervolgens kan je de deelnemer vrijblijvend uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een proefperiode. Hopelijk zijn jullie een match. :) 

3. Jullie zijn een match!
Als vervolgens blijkt dat beide partijen enthousiast zijn is er een match. Wij ondersteunen jouw organisatie om gebruik te maken van jobcoaching, financiële regelingen en nazorg van onze professionele coaches. Zo gaan we er gezamenlijk voor om een duurzame werkplek te creëren. 

Wil jij je aanmelden als sociale werkgever?

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen.
Neem gerust contact met ons op!
Tina.jpeg

Tina Kunnen

Uitstroomcoach

Anna-idid-web-DSC_1281a_edited_edited.jpg

Anna Schilizzi

Uitstroomcoach

Een greep uit de organisaties die in onze missie geloven

NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page