top of page
  • Foto van schrijverKristian

De i-did Factory is officieel & feestelijk geopend!

A sky full of stars van Coldplay galmde door de speakers gevolgd door een daverend applaus. Stralend van oor tot oor nam team Factory de medailles, in de vorm van sterren, in ontvangst. Na maanden hard werken werden zij in het zonnetje gezet tijdens de opening van de i-did Factory afgelopen donderdag. Zo’n 300 gasten waren aanwezig bij de feestelijke opening in Den Haag.Het openingswoord was voor de wethouder van Sociale Zaken en Werk Arjen Kapteijns. Hij roemde ‘het voorbeeld van people, planet en profit’ voor de stad Den Haag. Vervolgens namen de eigenaren, Michiel Dekkers & Mireille Geijsen, het woord over. Er volgde een vlot betoog over een hobbelige weg met een pandemie, een nog onbekende productieketen opzetten met bijhorende gebreken en vooral samen zoeken naar nieuwe oplossingen.


Na het officiële moment was het tijd voor de rondleidingen door de gloednieuwe Factory. Verschillende groepen belangstellenden kregen alles te horen over de machines die samen zorgen voor een compleet circulaire viltketen. Ondertussen werd er geproost en geproefd van alle hapjes die de i-did deelnemers zelf hadden gemaakt. Met een grote glimlach kijken we terug op deze middag. Was je aanwezig? Bedankt voor je komst!


Meer weten over de i-did Factory?

Kon je niet bij de opening aanwezig zijn en wil je graag een rondleiding? Of ben je benieuwd naar opties zoals je eigen bedrijfskleding omzetten tot gerecycled vilt, interieur of custom made items? Neem dan contact op met het Factory team, we staan je graag te woord.

769 weergaven0 opmerkingen

Comentários


NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page