top of page
  • Foto van schrijverEva

Kom langs bij i-did op Design District '23

Op 24, 25 en 26 mei staat i-did op Design District, het vakevenement voor interieurdesign, in de van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op Design District vind je meer dan 200 merken die hun nieuwste en mooiste producten presenteren. In stand V08 laten we je graag kennis maken met ons hoogwaardige en duurzame vilt dat gemaakt is van gerecycled (bedrijfs)textiel.


De Plan-T-as door Odette Ex

Graag presenteren wij tijdens Design District onze eerste samenwerking met een externe interieur designer. Odette Ex heeft voor i-did de Plan-T-as ontworpen; een prachtige multifunctionele, circulaire designtas! De collectie met hybride producten is bestemd als interieur-accessoire, waarmee plantenbakken in kantoren of thuis gezien mogen worden.


Vaste kleuren

Dankzij onze eigen i-did Factory in Den Haag is ons vilt nu verkrijgbaar in 12 vaste kleuren. De i-did Factory is wereldwijd de enige in zijn soort die een compleet circulaire viltketen onder één dak brengt. We laten al jaren vilt maken van(bedrijfs)textiel zoals oude uniformen van KLM & Defensie, maar dankzij onze eigen verviltingsfabriek kunnen we kleuren nu langer in ons assortiment opnemen. Kleuren die we gewoon weer opnieuw kunnen maken als de voorraad op is. Dit maakt het voor architecten veel makkelijker om ons vilt in interieur projecten in te plannen, omdat deze vaak een langere doorlooptijd hebben.


Akoestische producten

De i-did interieur collectie met akoestische producten is enorm uitgebreid en laten we graag aan je zien. De mogelijkheden zijn legio. Denk aan 'Baffles' of 'Islands' aan plafonds, panelen of behang op de muur of aankleding van de ruimte. Ook zijn er mogelijkheden om grafische elementen toe te voegen door middel van lasersnijden. Wil je alvast meer weten? Download dan onze gloednieuwe interieurbrochure.


Claim je gratis ticket

We kijken er naar uit om je te ontmoeten in stand V08. Onze collega's vertellen je graag meer over de nieuwe viltsoorten en i-did Factory, akoestische toepassingen en inspirerende projecten zoals met Odette Ex. Via onderstaande knop kun je je aanmelden en Design District gratis bezoeken:
107 weergaven0 opmerkingen

Comments


i-did_logo_vertical.png
bottom of page