Samen impact maken?

Duurzame en sociale relatie- en kerstgeschenken. Dat is wat i-did al jaren levert. Gemaakt door mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt en van gerecycled vilt. Van grote orders van 30.000 stuks tot de kleine MKB-er die 50 tassen wil kopen als geschenk. We maken ze nog iedere dag met veel plezier.

21a845_41ab74c3a8464043bc9e3848781232ad~
 

van afgeschreven textiel ...

Denk hierbij aan oud consumenten- of bedrijfstextiel. Dit kan textiel zijn dat wij verzamelen óf oud textiel waar jij of jouw bedrijf een duurzame oplossing voor zoekt. Zo maken we de wereld schoner van textielafval terwijl we nieuwe, duurzame producten maken!

... naar vezels en vilt

Van het afgeschreven textiel maken we vezels. Van deze vezels maken we dan weer prachtig gerecyled vilt. Vilt dat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Dit gebruiken we voor onze eigen producten, maar we kunnen dit ook inzetten voor jouw bedrijf!

en van dat vilt maken we dan weer...

Tassen en accessoires

Onze eigen collectie tassen en accessoires verkopen wij op onze webshop. Wil je grotere aantallen bestellen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag. 

Persoonlijke branding

Van onze eigen collectie design tassen en accessoires, kunnen wij ook mooie branding van jouw bedrijf toevoegen. Denk aan een leuk label met het logo!

Custom design

Wil je iets specifieks laten maken van het gerecycelde vilt? Wij denken graag met je mee! Zoals het voorbeeld hier; een unieke tas voor IKEA 

Akoestisch interieur

 

Van het gerecycled vilt maken wij ook akoestische interieur producten. Zo kan je jouw bedrijfskleuren terug laten komen in het interieur!

Samen impact maken?

 Of wil je meer informatie?

Mail sales@i-did.nl

i-did-atelier-dsc_3847_36981785443_o_edi
Inkopen voor distributeurs, wederverkopers en kerstleveranciers

 

Sinds 1 juni 2019 werken wij samen met Gifts with Impact. Jolanda en Martine slaan met hun jarenlange ervaring in de relatie- en kerstgeschenken branche een brug tussen i-did en onze distributeurs. Iedereen plukt hier de vruchten van! Doordat Gifts with Impact goed begrijpt wat i-did kan leveren en wat de klant van de distributeur nodig heeft, kunnen we sneller en beter schakelen.

Samen willen we het verhaal van i-did verder vertellen en zo meer impact maken.

En dat verhaal vertellen is van groot belang. Want een tas van gerecycled vilt, gemaakt bij i-did is wezenlijk anders dan een katoenen tasje van een verre leverancier. Het verhaal van onze producten mag wat ons betreft centraal staan in het geven van een relatie- of kerstgeschenk. Want producten van i-did maken het verschil, híer in Nederland.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met martine@giftswithimpact.nl / 06-27071560

Bekijk onze eerdere samenwerkingen

i-did Utrecht
Floridadreef 50
3565 AM Utrecht
info@i-did.nl

030 276 2668

i-did Den Haag
Televisiestraat 4
2525 KD Den Haag
info@i-did.nl

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Flickr