top of page
S04_01.jpg

B2B: Samen impact maken?

 

Duurzame en sociale relatie- en kerstgeschenken. Dat is wat wij al jaren leveren. Gemaakt door mensen die, om wat voor reden dan ook, lang niet gewerkt hebben. Sociale inclusie door middel van werk in een duurzame en circulaire samenleving. 

 

Onze tassen, (woon)accessoires en akoestische interieurproducten zijn allemaal gemaakt van gerecycled vilt. Van grote orders van 40.000 stuks tot de kleine MKB-er die 50 tassen wil kopen als geschenk. We maken ze nog iedere dag met veel plezier!

van gebruikt (bedrijfs)textiel ...

Denk hierbij aan oud consumenten- of bedrijfstextiel. Dit kan textiel zijn dat wij verzamelen óf oud textiel waar jij of jouw bedrijf een duurzame oplossing voor zoekt. Zo maken we de wereld schoner van textielafval terwijl we nieuwe, duurzame producten maken.

... naar vezels en vilt

Van het afgeschreven textiel maken we vezels. Van deze vezels maken we dan weer prachtig gerecyled vilt. Vilt dat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Dit gebruiken we voor onze eigen producten, maar we kunnen dit ook inzetten voor jouw bedrijf!

efteling-vilttaslichtblauw_edited.jpg

onze duurzame producten

 
tote deluxe KLM cockpit.png

Tassen & accessoires

Geef 

Onze collectie tassen & (woon)accessoires wordt steeds uitgebreider. Op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Bij ons is er een ruime keuze!

Voor het 100-jarig bestaan van de KLM hebben wij een collectie producten gemaakt van oude KLM bedrijfskleding

Voor het 100-jarig bestaan van de KLM hebben wij een collectie producten gemaakt van oude KLM bedrijfskleding

P1080752-1x1 (1).jpg

Persoonlijke branding

Duurzame relatiegeschenken met eigen branding? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo op het label. 

S03.jpg

Custom design

Heb je eigen ideeën voor vilten producten? Laat het ons weten! Bekijk dit voorbeeld van IKEA. Wij denken graag met je mee.

Samen impact maken?

 Of wil je meer informatie?

Mail sales@i-did.nl

i-did-atelier-dsc_3847_36981785443_o_edi
Inkopen voor kerst- en relatiegeschenken leveranciers

 

Sinds 1 juni 2019 werken wij samen met Gifts with Impact. Jolanda en Martine slaan met hun jarenlange ervaring in de relatie- en kerstgeschenken branche een brug tussen i-did en onze distributeurs. Iedereen plukt hier de vruchten van! Doordat Gifts with Impact goed begrijpt wat i-did kan leveren en wat de klant van de distributeur nodig heeft, kunnen we sneller en beter schakelen.

Samen willen we het verhaal van i-did verder vertellen en zo meer impact maken.

En dat verhaal vertellen is van groot belang. Want een tas van gerecycled vilt, gemaakt bij i-did is wezenlijk anders dan een katoenen tasje van een verre leverancier. Het verhaal van onze producten mag wat ons betreft centraal staan in het geven van een relatie- of kerstgeschenk. Want producten van i-did maken het verschil, híer in Nederland.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met martine@giftswithimpact.nl / 06-27071560

We inspireren je graag met alle interieur mogelijkheden!
mockup v2.png

Wil je meer weten over alle mogelijkheden met gerecycled vilt en interieur? En wil je meer info over de kenmerken, functioneel gebruik en huidige projecten? In onze brochure nemen wij je mee in alles waar een inrichters hart een sprongetje van maakt. :) 

 

In onze interieur brochure vertellen wij je alles over:
-      Multipanelen
-      Islands
-      Desk Dividers
-      Lamellen
-      Ons vilt
-      & customer made 

NU 15% KORTING - op de Efteling collectie

bottom of page